Vi har sedan 1994 arbetat med allt inom kakel och klinker. Den huvudsakliga inriktningen har dock varit badrumsrenoveringar och stambyten som total- eller generalentreprenör. Den största beställaren har under åren varit Tomtberga/Huge Fastigheter AB där vi utfört över 1500 badrumsrenoveringar. 2002 fick vi uppdraget att utföra stambyte åt en privat fastighetsvärd som hette Bystedt Fastigheter och efter ca 200 färdiga badrum blev de uppköpta av HSB Stockholm.

På senare tid har vi ett lite mer blandat förhållande gällande beställare där både fastighetsvärdar, byggföretag och privatpersoner tillhör våran kundkrets.

Vi är ett behörigt företag som finns med på Byggkeramikrådets hemsida, se länkar. Vi har även godkända kurser i BAS-P & BAS-U samt Entreprenadjuridik. Vi har kollektivavtal via Sveriges Byggindustrier samt är medlem i Stockholmsbyggmästareförening.

Vi utför alla våra arbeten enligt de riktlinjer och regler som är framtagna av Boverkets Byggregler och Byggkeramikrådets Byggregler för Våtrum BBV. Så länge dessa regler följs och arbetet utförs med stor precision så finns det ingen risk att få problem med sitt badrum. Underarbetet är som de flesta vet det absolut viktigaste arbetet som lägger grunden för hur fuktspärrningen respektive kaklingen kommer att se ut. Därför åtar vi oss gärna att vara Er totalentreprenör. Har ett mångårigt samarbete med både rivare, rörmokare, elektriker och snickare om det skulle behövas. Vi ser fram emot nya uppdrag där keramiken är i fokus. Ett alldeles fantastiskt ytskikt som håller i många år, se bara på reliefen från Ishtarporten i Babylon. Monterad år 600 f Kr!

Badrumsentreprenören Svensson & Rooth AB

Träffgatan 5, 136 44 Handen

Org.nr: 556487-9491

Tel. 070-7584841, 070-4926163